Doorgaan naar hoofdcontent

Een besparing van 88% op tandpasta(Deze blog is al eerder geplaatst)
Een twee jaar geleden kreeg ik een tube (Oral b pro expert) gratis in een pakket. Die heb ik natuurlijk gebruikt. Nu was ik tevreden met mijn oude tandpasta (Elmex) dat ik jaren lang gebruikte. Het enige probleem wat ik heb is vorming van tandsteen. Mijn tandarts adviseerde toen een beter schurende tandpasta. Vorig jaar was er een campagne van O.ral b. Tandartsen zouden dat merk aanbevelen en de combinatie van mijn gebruikers ervaring. Dacht ik het zal wel goed zijn. En ik stapte over. Ik kocht bij elkaar 6 tubes van 75 ml. Niet tegelijk een keer. Eerst een familypack van 4 en later een actie van 2 tubes. Totaal betaalde € 19,99. Per tube is dat € 3,36. De tubes zijn op dit moment goedkoper geworden. Ik moet dit moment fors besparen. De tandpasta was nu aan de beurt. De Consumentenbond heeft de tandpasta van de Lidl (Dentalux complex 3 minst fress) uitgeroepen in december tot best getest en beste koop. De tubes zijn groter 125 ml. Met 4 stuks moet ik genoeg hebben voor een jaar. De prijs was € 0,61 per tube en dan kom je uit op € 2,44. Een besparing van € 17,55. In procenten 88%. Dat is mooi meegenomen. Ik weet niet of het prettig poetst. Ik hoop van wel. Anders heb ik een probleempje. De les voor mij is om niet te geloven in de reclame praatjes. Zonder bijzondere mondzorg is zo'n dure pasta helemaal niet nodig

Aanvulling:
De Lidl tandpasta Dentalux  mijn nog steeds mijn favoriet. De prijs heb ik deze week nog gecheckt. Eén tube kost nu € 0,69.

Reacties

  1. Dat is een flinke besparing zeg! Fijn! Ik heb vrij dure tandpasta altijd: Sensodyne. Ik koop hem zo veel mogelijk in de aanbieding.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten