Doorgaan naar hoofdcontent

Nieuwe baan, einde rubriek

Even een blogje over dit jaar. Financieel heb ik een goed jaar gehad. Privé was het voor mij een moeilijk jaar. Er was verdriet en gemis in de familiekring. Ik was betrokken in een juridisch conflict en ben slachtoffer geworden van een ongeval. Gelukkig was er ook goed nieuws. Na een lange selectieprocedure kreeg ik te horen dat ik volgend jaar er een baan bij krijg. Ik ga blijf bij dezelfde organisatie werken. Maar dan in 2 parttime banen van 0,5. Mijn nieuwe functie is echt al een lange tijd een wens van mij. Door bezuinigingen en reorganisatie was er nauwelijks een vacature. Ik heb een jaarcontract voor mijn nieuwe functie met terugkeer garantie. Ik kan zelf en mijn werkgever na een jaar besluiten weer 100% terug te gaan in mijn huidige functie. Ik ben er helemaal blij mee. Ik kan mij gaan bewijzen en als het niet is dan ga ik gewoon weer helemaal terug naar mijn oude baan waar ik ook met plezier werk.

Helaas gaat dit ook gevolgen hebben voor mijn blog. De succes volle rubriek 'media overzicht' gaat per direct verdwijnen. Met twee banen van 20 uur per week. Wat in praktijk altijd meer is. Daarnaast doe ik wekelijks nog 6 uur vrijwilligerswerk. Dan moet je niet te veel verplichten meer hebben. Ik vind het echt jammer maar dit is op dit moment wel een verstandig besluit. De rubriek samenstellen vond ik echt leuk om te doen. Maar het moet leuk blijven. De blogs op woensdag blijven gewoon vaste prik.

Het blog wordt dit jaar steeds beter gelezen. Vooral de blogs over de hypotheek. Volgend jaar ga ik starten met beleggen. En vooral bezig houden met financiële vrijheid, lage kosten en duurzaamwonen. Ik hoop ook te starten met de verbouwing van mijn huis.

Dit is één van de laatste blogjes dit jaar. Ik heb de luxe van 2 weken kerstvakantie. En ik neem ook even een blog pauze. Ik hoop de komende dagen nog een blog te schrijven voor eerste kerstdag.

Lieve lezers dank dat jullie het afgelopen jaar mijn blog wilde lezen. Dank voor jullie reacties. Ik wens jullie alvast goede kerstdagen en een fijn en gezond 2018.

Reacties

 1. Hi, gefeliciteerd. Jammer dat je media rubriek verdwijnt, die was vaste prik op zaterdagochtend met een kop koffie, maar begrijpelijk dat je ruimte wilt hebben voor andere dingen. Dank en veel succes! Marc

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Begon er net een beetje aan te wennen dat je bijna niet reageerde op reacties, maar heel veel succes met je nieuwe job en tot ziens!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankt voor je succes wensen. Je moet nooit de hoop opgeven wat regeren betref. Ik weet dat reageren niet mijn sterkste kant is : )

   Verwijderen

Een reactie posten