Doorgaan naar hoofdcontent

Ik wil GEEN vuurwerkfolders!

Het is al weer even geleden maar in december kreeg ik 4 vuurwerkfolders in de brievenbus terwijl ik een Ja - Nee sticker heb! Ik heb even nagezocht wat je dan kunt doen. Je moet contact opnemen met de eigenaar van de onderneming. Als die na 4 weken niet gereageerd dan mag je een klacht indienen bij de reclame code commissie. Ik heb een e-mail gestuurd naar 3 bedrijven. De 4e had geen email adres en op de website stond alleen een telefoonnummer. Ik had geen zin in een gesprek. Ik kreeg 2 standaard reacties dat ze het door zouden geven. Prima daar gaat het bij mij ook om. Ik wil geen folders daarom heb ik een sticker op mijn brievenbus. Het gaat bijna altijd goed maar 4 vuurwerkfolders werd voor mij iets te veel. Bij één bedrijf kreeg ik de onderstaande reactie.

Hierbij de email die ik gestuurd heeft.

Geachte heer / mevrouw,
Op dinsdag 19 december heb ik een folder van uw onderneming op de deurmat aangetroffen. Helaas heeft uw bezorger niet de juiste instructie ontvangen waardoor hij of zij toch een folder bezorgd bij een ja / nee sticker.
Wilt u voortaan zorgvuldiger te werk gaan?
Met vriendelijke groet,
Conservatieve geldzaken

Als reactie kreeg ik het volgende.

Goedenavond,
Met oprechte excuses, maar dit zijn heel jonge mensen die dit rond brengen,maar als ik dit goed kan maken met een drankje of een bloemetje dan hoor ik dat graag.maar alle gekheid op een stokje ,er zijn echt veel ergere dingen in de wereld,maar goed mijn excuses hoor

Verstuurd vanaf mijn iPhone

Reacties

 1. Waar ik me hopeloos aan irriteer zijn al die reclames van de postcodekloterij.
  Op tv, radio, via internet en stapels folders door je brievenbus om nog maar meer loten te kopen. Laat ze dat reclamegeld maar nuttiger besteden!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je kunt registreren bij het postfilter of zo iets. Dat voorkomt dat soort post.

   Verwijderen
 2. Een beetje humor moet kunnen. De vuurwerkverkoper doet hier aardig bijdehand. Prima als je daar ook de consequenties van aanvaardt. Als het een echte vent (m/v) is, moet hij na a ook b zeggen. Ik zou dan ook reageren met iets als:

  Natuurlijk zijn er veel ergere dingen, maar een bloemetje is altijd leuk. Ja graag dus!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben best een serieus persoon. Uiteraard kan ik humor wel waarderen. Ik heb er niet meer op gereageerd. Echt een bloemen liefhebber ben ik niet maar een bloemetje is beter dan een vuurwerkfolder. 😏

   Verwijderen

Een reactie posten