Doorgaan naar hoofdcontent

Blogjaar 2018


In mijn blogpauze tijdens de kerstvakantie heb ik nagedacht over het komende blogjaar.

Veranderingen
De vaste zaterdagrubriek is verdwenen. Door de extra drukte van mijn nieuwe baan wil ik iets meer vrijheid. Ik heb besloten om gewoon 2 keer per week te blijven bloggen op woensdag en zaterdag. Verder ben ik nog een beetje aan het broeden op verschillende ideeën. Eén daarvan ga ik al met jullie delen. Op andere financiële blogs zie ik ze ook terug komen een maandoverzicht. Daarmee ga ik ook beginnen. Gewoon de uitgaven en bijzonderheden misschien aangevuld met het energieverbruik. Ik blijf natuurlijk ook bloggen over de vaste thema's op dit blog. Energiecontracten, verzekeringen, nieuwe aankopen, belastingen prinsjesdag en kerst ect.

Reageren
Reacties krijgen zijn is (bijna) altijd leuk. Ik lees veel consuminder / financiële blogs. Toch reageer ik zelden. Vraag niet waarom. Ik heb die behoefte gewoon minder. Ook reageer ik traag op reacties van jullie. Dat vind ik ook niet netjes maar mij kennende zal dat het komende jaar niet zo veranderen.

Persoonlijker
Hoe andere mensen  mij ervaren is erg wisselend. Als ik het aan 10 mensen in mijn omgeving vraag dan komen er zeker 8 verschillende antwoorden. Dat komt omdat mijn persoonlijkheidstype niet helemaal doorsnee is. Dat klinkt dramatischer dan het is. Ik ken mijzelf inmiddels voldoende en weet hoe ik hiermee moet omgaan. Op dit blog wil ik vanuit mijn perspectief iets persoonlijker worden. Daarmee bedoel ik een keer een blog schrijf over andere onderwerpen die mijzelf raken of waarmee ik bezig ben.

Tabbladen
Het tabblad hypotheek en budget 2017 heb ik weggehaald. En het budget 2018 heb ik toegevoegd.

Reacties

  1. Lekker bezig!
    Hier de verzekeringspremies met 40 euro per maand teruggebracht via prijsjewijs.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten