Doorgaan naar hoofdcontent

Woonhuisverzekering


Begin van het kalenderjaar zijn er altijd veel dingetjes die geregeld moeten worden. Het lijkt meer dan dat het is. Zo komt ook de woonhuisverzekering aanbod. De premie loopt per jaar. Sinds vorig jaar ben ik zowel mijn opstal als inboedel verzekerd. Na een premie check heb ik besloten om dit jaar te blijven bij P.romovendum. De premie blijft € 117,25 per jaar en dat is € 9,77 per maand en dat is echt een scherpe prijs.

Opstalverzekering
Toen ik in 2011 mijn woning kocht heb ik bewust geen inboedelverzekering genomen. Mijn inboedel is niet zo spectaculair. Met mijn buffer en kringloop moet het wel lukken als er mij een ramp overkomt. Zo heb ik een perfecte salontafels gekocht voor € 15 die kaal geschuurd en weer gelakt. Het is een simpele tafel en ik ben er nog altijd blij mee. Toch heb ik vorig jaar besloten om mijn inboedel te verzekeren. Bij de jaarlijkse zoektocht naar de beste prijs / kwaliteit woonverzekering kwam ik uit bij mijn huidige verzekeringsmaatschappij. De premie was zo laag dat mijn opstal en inboedel slechts 3 euro meer premie was. Als de premie van alleen de opstal verzekering van de SNS. Toen vond ik het een goed plan om toch ook mijn inboedelverzekering af te sluiten. Zeker als je verhalen zie en leest van rampen die mensen zijn overkomen dan werd ik altijd wel een beetje bang.

Nog goedkoper?
De premie is inmiddels afgeschreven. Toen dacht ik laat ik mijn gegevens nog een keer invoeren op de website van P.romovendum en de premie was lager! Dat ga ik even onthouden want volgend jaar kan ik daar best een telefoontje of mailtje aan wagen. In het kader van niet geschoten is altijd mis.

Reacties

  1. Ik zou er nu al een mailtje aan wagen. Net wat je zegt: niet geschoten is altijd mis :)
    Groetjes Carla

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten