Doorgaan naar hoofdcontent

Ben ik een ... wanbetaler?

Voor de zomervakantie neem ik al jaren een proefabonnement op een dagblad. 6 weken elke morgen de papieren krant. Voor mij een luxe voor mijn thuisvakantie. Ook dit jaar had ik weer het proefabonnement. Halverwege kreeg ik nog een email met een pdf bijlage maar in het bericht stond dat de factuur al was betaald. Dat klopte ook want die had ik vooraf betaald met Ideal.

Na de zes weken bleef ik de krant ontvangen. Ik wist niet meer de precieze einddatum. Wel wist ik dat het na zes weken automatisch stopt. Toen kwam er een e-mail met een betalingsherinnering. Nu nog mooier. Ik heb ooit naar aanleiding van een betalingsherinnering heel mijn financiƫle administratie op orde gebracht. Ik heb gebeld en kreeg te horen dat het een fout was. Niets aan de hand. Overal worden er wel eens fouten gemaakt. Ik had dit eerder kunnen zien in de bijlage van het factuur. Over twee dagen zou ik de krant niet meer ontvangen. Op dag 3 lag er nog steeds een krant op de mat. De dagen er op bleef de krant komen.

Ik heb weer gebeld. Weer werd dezelfde fout geconstateerd. Sorry meneer. Het gaat u niets kosten. Nog twee dagen en dan ontvangt u geen krant meer. Dit keer klopte het. Na woensdag ontvangt u geen krant meer. Tot mijn stomme verbazing lag er wel weer een zaterdagkrant op de mat. Ik vind dat een leuk gebaar. Nu maar hopen dat het een vergissing was van de bezorger.

Reacties

  1. Normaal gaat dat wel goed, 6 weken een krant. Lastig dat het niet gelijk stopte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik beleef dit soort dingen als ''grote ergernissen''. Het is gelukkig helemaal goed gekomen. Uiteindelijk heb ik gewoon meer kranten voor dezelfde prijs.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten