Doorgaan naar hoofdcontent

Een nieuwe rubriek.

Al een poosje loop ik met het idee om een vaste rubriek te starten. Geïnspireerd door in 10 jaar financieel afhankelijk. Zij heeft de woonwoensdag als vaste rubriek. Het streven is 2 blogjes per week. Zaterdag de vaste rubriek en woensdag een gewoon blogje. Nu had ik geen idee wat voor rubriek ik zou verzinnen. Leuk vind ik een inkijkje in het budget of portemonnee van een ander maar dat is heel lastig om er ruim 40 per jaar te maken. Vanmorgen onderweg naar mijn werk wist ik het. Ik luister bijna altijd naar BNR nieuwsradio in de auto en vind de mediaoverzichten altijd interessant. En toen was het idee geboren. Een mediaoverzicht. Dat ik daar niet eerder aan gedacht heeft. Het word een wekelijkse rubriek over personal financiën wat er allemaal in het nieuws is. Grappig is dat ik ontdekte dat ik eigenlijk elke week wel een rondje doe bij verschillende websites. Dat ga ik nu noteren en delen met jullie. Zaterdag hoop ik de eerste te maken.

Reacties

 1. klinkt leuk en interessant. Ik het zeker lezen..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk idee, ik ben benieuwd naar je vondsten. Neem je dan ook blogs mee eigenlijk? Of vooral dingen uit de traditionele media?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Morgen mag je het eerste overzicht lezen. Mijn insteek is een paar nieuws artikelen selecten over personal fiance en consumentenzaken van de afgelopen week. Die interessant zijn om in het weekend te lezen. Of het in een krant staat of blog vind ik minder interessant.

   Verwijderen

Een reactie posten